Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про залучення гранту для реалізації місцевої ініціативи «Підприємцем бути легко» в рамках проекту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який реалізується ПРООН в Україні та фінансується урядом Німеччини

З метою залучення ресурсів на підсилення власної відповідальності за врегулювання кризи, спричиненої війною, що позитивно вплине на підприємства та населення в цілому, сприятиме стимулюванню сталого відновлення місцевої економіки, подальшому розвитку, а також залученню громадян до процесів прийняття рішень, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, з питань бюджету та фінансів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Реалізувати місцеву ініціативу «Підприємцем бути легко» в рамках проекту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», який фінансується Урядом Німеччини через Німецьке товариство міжнародного співробітництва — Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та впроваджується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

2. Здійснити залучення гранту на реалізацію місцевої ініціативи «Підприємцем бути легко» на наступних умовах:

2.1. Мета залучення гранту – створення якісної, сучасної та інноваційної інфраструктури для підтримки бізнесу громади;

2.2. Форма здійснення залучення гранту – цільова безповоротна фінансова допомога на впровадження місцевої ініціативи згідно з умовами конкурсу.

2.3. Розмір та валюта гранту – 476 008, 00 (чотириста сімдесят шість тисяч вісім) Євро, за умови співфінансування з місцевого бюджету у розмірі не менше 20% від суми гранту, а саме 119 002,00 (сто дев’ятнадцять тисяч два) Євро.

3. Уповноважити Тернопільського міського голову Сергія НАДАЛА вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані із залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини (включаючи підписання договору про грант), а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.

4. Контроль за виконання рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування