Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Програми мобілізації зусиль Тернопільської міської ради, управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області по забезпеченню надходжень до місцевого бюджету Тернопільської міської територіальної громади у 2021 – 2023 рр.

В рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 19.12.2022 №8 п21/13    

 З метою збільшення надходження коштів до Тернопільської міської територіальної громади, вдосконалення порядку надання адміністративних послуг, підвищення їх якості, відповідно до пункту 36 статті 64 Бюджетного кодексу України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань бюджету та фінансів, міська рада

 ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Програму мобілізації зусиль Тернопільської міської ради, управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області по забезпеченню надходжень до місцевого бюджету Тернопільської міської територіальної громади у 2021 – 2023 рр., згідно з додатком (додається).

2.Фінасовому управлінню забезпечити фінансування заходів для виконання даної  Програми у межах коштів, передбачених бюджетом протягом визначених років.    

3. Включити Програму мобілізації зусиль Тернопільської міської ради, управління  Державної міграційної служби України в Тернопільській області по забезпеченню надходжень до місцевого бюджету Тернопільської міської територіальної громади у 2021 – 2023 рр. в додаток 2 до рішення міської ради від 20.12.2020 р. №7/42/7 «Про Програму економічного та соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2020-2021 роки», зі змінами та доповненнями.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету та фінансів.

Поіменне голосування