Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою вул.Новий Світ (гр.Гук А.Б. та інші)

Розглянувши рішення Тернопільського окружного адміністративного суду від 18.05.2020р., №500/642/20, яким зобов’язано Тернопільську міську раду розглянути звернення щодо надання дозволів на розроблення проектів землеустрою та прийняти рішення про надання дозволів на розробку проектів землеустрою за адресою м. Тернопіль, вул. Новий Світ, що набрало законної сили 29.07.2020р., приймаючи до уваги рішення Тернопільської міської ради від 29.05.2020р., №7/50/143 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Новий Світ комунальному підприємству «Тернопільводоканал», керуючись статтями 12, 118 Земельного кодексу України, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійної комісії Тернопільської міської ради з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних
ділянок безоплатно у власність площею до 0,10га для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд за адресою вул.Новий Світ, згідно з додатком (додається).
2. Враховуючи те, що рішенням Тернопільської міської ради від 29.05.2020р., №7/50/143 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Новий Світ комунальному підприємству «Тернопільводоканал» Тернопільською міською радою вже дано дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею до 0,4100 га за вказаним місцем розташування вул., Новий Світ комунальному підприємству «Тернопільводоканал» для виробничих потреб, пункт 1 даного рішення вважати таким, що втратив чинність.

Поіменне голосування