Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя

Положення викладено в новій редакції відповідно до рішення міської ради від 05.10.2018р. №7/28/47, внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 22.11.2018р. №7/30/150, від 22.08.2022 №8/п17/26

З метою забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя, керуючись Кодексом України про адміністративні правопорушення, Кодексом  цивільного захисту  України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух»,  Правилами дорожнього руху, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 р. №1301, постановою Кабінету Міністрів України від 17.12.2008 р. №1102 «Про затвердження Порядку тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках» (із змінами), спільним наказом Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України  №967/1218/869 від 10.10.2013р. «Про  затвердження розмірів плат за транспортування і зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів на спеціальних майданчиках (стоянках)», враховуючи висновки постійної комісії  міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму

ВИРІШИЛА:

1. Рішення міської ради  №6/37/113 від 21.09.2013р. «Про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя»вважати таким що втратило чинність.

2. Затвердити Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя в новій редакції згідно з додатком (додається).

3. Рекомендувати Управлінню патрульної поліції в Тернопільській області посилити контроль за дотриманням водіями Правил дорожнього руху в частині виконання вимог зупинки та стоянки, для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя.

4.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

5.Дане рішення набирає чинності з дня його оприлюднення в засобах масової інформації.

6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування