Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Положення про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у м. Тернополі

До рішення внесено зміни відповідно до рішення міської ради від 22.02.2019 р. №7/32/39

 

Відповідно до Закону України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні» від 22.03.2012 р., з метою забезпечення фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у Тернопільській міській територіальній громаді, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у Тернопільській міській територіальній громаді, згідно з додатком (додається)

2. Пункт 2 рішення міської ради від 22.05.2007 р. № 5/9/8 «Про затвердження Положення про фінансово-кредитну підтримку вітчизняного виробника та малого підприємництва у м. Тернополі та складу конкурсної комісії по відбору кредитних проектів» вважати таким , що втратив чинність.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

 

Поіменне голосування