Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про прийняття майна в комунальну власність

Розглянувши клопотання Благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОЗВИТОК ТЕРНОПІЛЛЯ»», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади 50Mt Флагштоку в комплекті, що знаходиться у парку «Топільче», загальною вартістю 4 167 999,6 грн.

2. Виконавчому комітету Тернопільської міської ради спільно із благодійною організацією «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «РОЗВИТОК ТЕРНОПІЛЛЯ»» оформити прийняття-передачу, вказаного в п1. рішення майна, у комунальну власність в порядку, визначеному чинним законодавством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.