Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про статутну діяльність закладів фізичної культури і спорту

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про фізичну культуру і спорт», з метою приведення у відповідність найменувань та статутних документів комунальних закладів та організації до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та Положення про дитячо-юнацьку спортивну школу затвердженого Постановою Кабінету міністрів України від 05 листопада 2008 року №993, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити найменування комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» (код ЄДРПОУ: 14040492) на «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «КДЮСШ №1» ТМР та доповнити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань наступним КВЕД:93.19 «Інша діяльність у сфері спорту».

1.1. Враховуючи п.1 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

2. Змінити найменування комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 імені Юрія Горайського» (код ЄДРПОУ: 14034014) на «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 імені Юрія Горайського» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «КДЮСШ №2 ім. Ю. Горайського» ТМР та доповнити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань наступним КВЕД:93.19 «Інша діяльність у сфері спорту».

2.1. Враховуючи п.2 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

3. Змінити найменування комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім» (код ЄДРПОУ: 24621273) на «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Екстрім» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «СДЮСШОР «Екстрім» ТМР та доповнити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань наступним КВЕД:93.19 «Інша діяльність у сфері спорту».

3.1. Враховуючи п.3 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

4. Змінити найменування комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби» (Код ЄДРПОУ: 21133053) на «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «КДЮСШ з греко-римської боротьби» ТМР та доповнити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань наступним КВЕД:93.19 «Інша діяльність у сфері спорту».

4.1. Враховуючи п.4 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

5. Змінити найменування комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з ігрових видів спорту» (Код ЄДРПОУ: 25781033) на «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з ігрових видів спорту» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «КДЮСШ з ігрових видів спорту» ТМР та доповнити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань наступним КВЕД:85.51 «Освіта у сфері спорту та відпочинку» та визначити його, як основний.

5.1. Враховуючи п.5 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

6. Змінити найменування «Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з водних видів спорту Тернопільської міської ради» (Код ЄДРПОУ: 40932914) на «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з водних видів спорту» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «КДЮСШ з водних видів спорту» ТМР.

6.1. Враховуючи п.6 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

7. Змінити найменування «Дитячо-юнацької спортивної школи «Футбольна академія «Тернопіль» (Код ЄДРПОУ: 43522420) на «Дитячо-юнацька спортивна школа «Футбольна академія «Тернопіль» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «ДЮСШ «ФАТ» ТМР.

7.1. Враховуючи п.7 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

8. Змінити найменування комунальної організації «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» (Код ЄДРПОУ: 26428288) на «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на «ТМЦФЗН» ТМР та доповнити відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань наступним КВЕД:93.19 «Інша діяльність у сфері спорту» та визначити його, як основний.

8.1. Змінити місцезнаходження з 46001, м. Тернопіль, бульв. Тараса Шевченка, 1 на 46023 м. Тернопіль, вул. Василя Стуса, 10.

8.2. Враховуючи п.8 та п. 8.1. даного рішення, внести зміни до положення та викласти його в новій редакції (додається).

9. Змінити найменування комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль» (Код ЄДРПОУ: 38027076) на комунальне підприємство «Спортивний клуб «Тернопіль» Тернопільської міської ради, а також змінити скорочене найменування на КП «СК «Тернопіль» ТМР.

9.1. Враховуючи п.9 даного рішення, внести зміни до статуту та викласти його в новій редакції (додається).

10. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.