Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про створення робочих груп

13.01.2022р.

№6

Внесено зміни відповідно до розпорядження міського голови від 28.01.2022 №22

 

Про створення робочих груп

 

Враховуючи численні звернення громадян щодо витрат на забезпечення функціонування внутрішньобудинкової системи опалення та гарячого водопостачання у відповідності до Законів України «Про житлово – комунальні послуги», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019р. №830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії», «Про затвердження Правил надання послуги з постачання гарячої води та типових договорів про надання послуги з постачання гарячої води», Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, що затверджена наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 28.12.2018р. №315:

1. Створити робочі групи згідно додатку (додається).

2. Робочим групам до 14.02.2022 року провести обстеження місць загального користування (горищ, підвалів, сходових кліток) та допоміжних приміщень в будинках, які отримують послуги із постачання теплової енергії (для з’ясування стану теплоізоляції транзитних трубопроводів, наявності батарей і т.д.), відповідно до акту обстеження (додається).

3. КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради надати перелік квартир відключених від централізованого опалення та гарячого водопостачання, із долученням актів відключення у відповідності до технічних умов

4. Обстежити приміщення відключені від централізованого опалення на предмет наявності/відсутності та ізоляції транзитних трубопроводів (за згодою власника).

5. У разі недопущення представників робочих груп для проведення обстеження чи в разі перешкоджання у доступі для з'ясування стану теплоізоляції транзитних трубопроводів, власникам таких приміщень буде здійснюватися нарахування за втрату тепла, як за неізольовані транзитні трубопроводи.

6. КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради надати перелік нежитлових приміщень (магазинів, офісів, і т.д.) розміщених в будинках, з якими укладені угоди на постачання теплової енергії.

7. КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради на підставі акту робочих груп, здійснити перерахунок плати за функціонування внутрішньобудинкових систем опалення та гарячого водопостачання, а також опалення місць загального користування та допоміжних приміщень.

8. Головам робочих груп щоденно інформувати начальника управління житлово – комунального господарства, благоустрою та екології про проведену роботу.

9. Секретарю міської ради Гірчаку І. Я., заступнику міського голови з питань виконавчих органів ради Стемковському В. В., начальнику управління житлово – комунального господарства, благоустрою та екології Соколовському О. І., забезпечити контроль за діяльністю робочих груп.

10. Начальнику управління житлово – комунального господарства, благоустрою та екології Соколовському О. І. щоденно узагальнювати та інформувати міського голову про проведену роботу.

11. Контроль за виконанням розпорядження залишити за міським головою.

 

В.о міського голови                           Ігор ГІРЧАК