Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про початок опалювального сезону

15.10.2020 р.

№ 229

 

Розпорядження втратило чинність відповідно до рішення виконавчого комітету від 28.04.2021 №323

 

Про початок опалювального сезону

 

Відповідно  до вимог  Законів  України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», постанов Кабінету  Міністрів України від 21.07.2005р. № 630 «Про  затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору  про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» та від 21.07.2019р. № 830 «Про затвердження Правил надання послуг з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуг з постачання теплової енергії», зважаючи на зростання температури зовнішнього повітря, з метою забезпечення ефективного використання енергоносіїв :

1.Дозволити комунальному підприємству теплових мереж «Тернопіль-міськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради розпочати з 16 жовтня 2020 року опалювальний сезон для населення та інших споживачів м. Тернополя.

2.Для жителів Тернопільської міської територіальної громади, які проживають в будинках та квартирах, обладнаних індивідуальною системою газового-електричного опалення розпочати опалювальний сезон з  16 жовтня 2020 року

3.Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації забезпечити оприлюднення даного розпорядження у засобах масової інформації.

 

    Міський голова                                                                              С.В. Надал