На вул. В’ячеслава Чорновола висадили саджанці липи в рамках ініціативи «Підтримуй ЗСУ – посади іменне дерево»

У Тернополі продовжують висаджувати саджанці дерев в рамках ініціативи «Підтримуй ЗСУ – посади іменне дерево». Учасники мають можливість висадити дерево у своєму улюбленому місці міста, тим самим не лише прикрасивши Тернопіль, але й зробити свій внесок у перемогу України.

Відтак, 8 жовтня саджанці дерев породи липа висадили у центральній частині міста – у сквері В’ячеслава Чорновола.

«В рамках ініціативи «Підтримай ЗСУ – посади дерево» тернополяни долучились до підтримки Збройних сил України та мають можливість висадити іменні дерева у центральній частині міста, – зазначає міський голова Сергій Надал. – За підтримки тернополян ми зібрали для потреб захисників більш як 1 млн 700 тис. грн. За ці гроші закуповуємо дрони для потреб захисників і будемо звітувати про передачу кожній військовій частині. Велика вдячність учасникам, що допомогли й військовим, і зробили більш затишним і зеленим наше місто».

Містяни активно підтримали ініціативу, спрямовану на озеленення міста та допомогу українським захисникам. Учасники акції самостійно обирали локації для висадки та кількість саджанців. Висадка дерев у різних частинах міста продовжується.

Нагадаємо, перші дерева, а саме – катальпу бігнонієвидну – в рамках цієї акції вже висадили минулого тижня на дамбі Тернопільського ставу. Загалом буде висаджено 112 дерев у різних локаціях Тернополя.