9 жовтня в «Open Space Ternopil» відбудеться тематичний тренінг: «Дизайн та стилістика міста. Які вивіски зробити?»

Запрошуємо підприємців на тренінг, який відбудеться у просторі «Open Space Ternopil» вже завтра, 9 жовтня о 16:30 год. Під час заходу начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека говоритиме про важливість дизайну міського простору та ефективну стилістику вивісок.

У програмі заходу на вас очікує інформація про сучасні вимоги та підходи до створення міських вивісок, а також можливість обговорити власні проєкти та отримати поради.

Локація: вул. Доли, 9 (вхід біля краєзнавчого музею, Площа Героїв Євромайдану).

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації! Зареєструватися можна за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_BhHJ-_FURAKTlZa3QSnrrg0GA1mEotV3_Rs8ZhNPz_7r7w/viewform

Тривалість заходу – 2 години. Не пропустіть шанс отримати нові знання для розвитку вашого бізнесу!

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.