Міський голова Сергій Надал привітав тернопільських освітян напередодні професійного свята

Щороку у першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. Міський голова Тернополя Сергій Надал спільно з начальницею управління освіти і науки Ольгою Похиляк привітали освітян громади з професійним святом та нагородили подяками, цінними подарунками та нагородним знаком.

«День вчителя - це особливий день, коли ми з теплотою та вдячністю згадуємо своїх шкільних і університетських наставників. Ми гордимося нашими тернопільськими освітянами. Ваша самовіддана праця регулярно підтверджується найвищими показниками наших учнів на олімпіадах та під час національного тестування. Ви даєте їм не просто знання, а й життєві орієнтири, що особливо необхідно в такий складний для країни час, - відзначає Сергій Надал. - Щодня учні з вчителями допомагають армії. Особливо хочу відзначити благодійні шкільні ярмарки, де діти самі готують смаколики й сувеніри, а потім продають їх, щоб зібрати кошти для ЗСУ. Це не просто допомога - це виховання в молоді патріотизму та небайдужості, що є важливим внеском у нашу спільну перемогу».

Міський голова подякував усім освітянам за відданість праці і любов до дітей, побажав міцного здоров’я, натхнення, нових та креативних ідей, якнайшвидшої перемоги і миру.