Оновлено дані Реєстру переданої допомоги від Тернопільської міської ради для ЗСУ у вересні

У розділі «Е-сервіси» можна ознайомитись з оновленими даними Реєстру переданої допомоги від Тернопільської міської ради для Збройних сил України.

Загалом у вересні Тернопільська міська рада передала для наших військових: 57 квадрокоптерів на суму понад 5,8 млн грн, а загалом від початку війни придбано квадрокоптерів на суму понад 80 млн грн.

В попередньому місяці також передана комп’ютерна техніка зокрема: відстежувальні комплекси вартістю 839 тис грн, інтерактивні столи та інтерактивні панелі на суму понад 528  тис грн, ноутбуки та комп’ютери на понад 330 тис грн тощо. Також закуплено одяг та черевики на загальну суму понад 2,3 млн грн і 2 400 000 грн спрямовано для потреб захисників безпосередньо на рахунки військових частин.

Захисникам та членам їх сімей надається постійна соціальна підтримка. Це і грошова одноразова виплата  по 10000 грн військовослужбовцям на забезпечення спорядженням та технічними засобами, одноразова допомога на лікування та реабілітацію поранених захисникам тощо. Також надається щомісячна допомога захисникам з інвалідністю І та II групи, щомісячна допомога членам сімей загиблим (померлих) пропалих безвісти захисників тощо.

Нагадаємо, Реєстр переданої допомоги доповнюється та оновлюється щомісячно.