У День захисників та захисниць України міський голова Тернополя Сергій Надал вручив нагороди з нагоди свята

Сьогодні на Театральному майдані відбулося урочисте нагородження військовослужбовців з нагоди Дня захисників і захисниць України, свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня козацтва та 82-річниці заснування Української Повстанської Армії.

Міський голова Сергій Надал привітав присутніх та вручив цінні подарунки і нагородні знаки працівникам поліції та військовим за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

«Сьогодні ми відзначаємо не лише одне з найбільших християнських свят, а й вшановуємо найкращих синів і дочок України - наших захисників і захисниць. Впродовж століть Покрова була символом захисту для українців, і сьогодні ми знову звертаємось до Пресвятої Богородиці з проханням про опіку над нашими військовослужбовцями, – зазначає Сергій Надал. – Тисячі тернополян в лавах сил оборони захищають нашу державність та незалежність. Вони є справжнім символом мужності, патріотизму і любові до своєї Батьківщини, нашою гордістю, надією і нашим майбутнім. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за нашу свободу й обіцяємо, що їхній подвиг завжди залишатиметься у наших серцях. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці оберігає наших воїнів і наближає нашу спільну Перемогу».

Більше фото з нагородження можна переглянути у розділі «Галерея».