Запрошуємо підприємців Тернополя на зустріч з Олею Биндас на тему: «Як перетворити рукодільне хобі на бізнес»

22 вересня, у приміщенні «OPEN SPACE Тернопіль», відбудеться мотиваційна зустріч із підприємицею Олею Биндас. Тема заходу: "Як перетворити рукодільне хобі на успішний бізнес".

Оля Биндас - засновниця бренду «Mnum», магазину крафтовихвиробів «Oh my craft» та арт-директорка Креативного кластеру «Na пошті» поділиться своїм досвідом і секретами перетворення захоплення рукоділлям на успішну справу. Подія розпочнеться о 15:00 год. у приміщенні «OPEN SPACE Тернопіль» за адресою вул. Доли, 9.

Учасники матимуть унікальну можливість дізнатися про шлях Олі від захоплення до створення процвітаючого бізнесу, а також отримати практичні поради для розвитку власних проектів у сфері рукоділля.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.