Запрошуємо тернополян пройти опитування щодо перейменування вул. Бережанської на честь Героя України Сергія Короля

Жителі Тернопільської громади можуть взяти участь у першому опитуванні на новому електронному сервісі «е-Тернопіль. Портал мешканця». Питання, винесене на обговорення, стосується перейменування вулиці Бережанської на честь захисника, Героя України Сергія Короля.

Відповідне опитування створено, враховуючи звернення, яке надійшло до Тернопільської міської ради, від командування військових частин А7170, А7033 та родичів загиблого Героя України щодо перейменування вул. Бережанської у Тернополі на честь Сергія Короля. Захисник – капітан 105-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, мешканець міста Тернополя, Герой України, який віддав своє життя за державний суверенітет та територіальну цілісність України.

Опитування триватиме до 17 листопада, і всі охочі можуть висловити свою думку онлайн через розділ «Е-демократія» на порталі за посиланням https://e-ternopil.gov.ua/e-democracy/survey. Взяти участь можуть також користувачі мобільного застосунку «е-Тернопіль». Для цього необхідно оновити застосунок.

Нагадаємо, «е-Тернопіль» дозволяє не лише брати участь в опитуваннях, а й замовляти міські послуги онлайн, подавати звернення та запити, що значно спрощує взаємодію з органами місцевої влади.

Фото з відкритих джерел