На вул. Михайла Грушевського триває влаштування верхнього шару асфальту

У Тернополі продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття проїзних частин та пішохідних ділянок.

Так, сьогодні, 9 серпня на кількох локаціях у різних мікрорайонах міста тривають ремонтні роботи.

На вул. Михайла Грушевського працівники підрядної організації проводять влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. У зв’язку із цим перекрито рух транспорту на ділянці від вул. Михайла Грушевського до вул. Юліуша Словацького. За сприятливих погодних умов роботи тут заплановано виконати упродовж двох днів.

На вул. Промисловій триває влаштування корита та піщано-щебеневої основи тротуару.

Окрім того, тривають роботи на вул. Збаразькій, в районі транспортної розвʼязки вулиць Збаразька – Бродівська-Галицька-Вояків Дивізії «Галичина». На цій ділянці виконується нарощення горловин оглядових колодязів інженерних мереж та ліквідації напливів асфальтобетонного покриття проїзної частини на пішохідному переході.

Також триває мощення тротуару фігурними елементами на ділянці від вул. Білецької в напрямку до  вул. Замкової. Перемощують базальтову бруківку проїзної частини бульвару Тараса Шевченка.

У місті ремонтують двори та міжквартальні проїзди.  На вул. Торговиця, 26 проводиться влаштування  бордюрів та корита проїзду. На бульв. Данила Галицького (від ж/б на просп. Степана Бандери, 92 до просп. Степана Бандери) проводять підняття колодязів, мощення тротуарів плиткою.