Підрядник на виконання ремонту приміщення «OPEN SPACE» у Тернополі визначено на основі відкритих торгів

У Тернополі триває поточний ремонт приміщення відкритого простору за адресою вул. Доли, 9 в рамках проекту «Підтримка Тернопільської міської ради для економічного відновлення шляхом реалізації місцевої ініціативи «Підприємцем бути легко», який співфінансується за кошти ПРООН.

Підрядник на виконання поточного ремонту приміщення визначався за результатами відкритих торгів у системі «Prozorro». Відповідно до умов закупівель, підрядник був зобов’язаний надати зведений та локальні кошториси на виконання робіт на основі дизайнерського проекту.

У статті, яка поширюється у соціальних мережах щодо ремонтів даного приміщення,  зазначається, що кошти уже витрачені. Хоча станом на даний момент оплати за виконані роботи (надані послуги) не здійснювалися.

Оплата за виконані роботи буде здійснюватися на основі відповідних актів, враховуючи проведені роботи і за фактичними закупівельними цінами матеріалів та обладнання, які використовуються для ремонту.

Також на даному об’єкті здійснюється технагляд, фахівець якого забезпечує контроль за цінами та обсягами наданих послуг. При виявленні ним невідповідності цін з ринковими, виконавцю буде підготовлена вимога щодо надання підтвердження понесених витрат. В разі відсутності документального підтвердження таких витрат - кошти за виконані роботи оплачуватись не будуть.