На вул. Промисловій у Тернополі триває влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття

У Тернополі працівники підрядної організації продовжують виконувати поточні ремонтні роботи на ділянках, які першочергово потребують покращення стану дорожнього покриття.

Так, продовжуються роботи на вул. Промисловій на ділянці від шляхопроводу через залізничну колію і до транспортної розвʼязки просп. Злуки – вул. Промислова – вул. Збаразька – вул. Текстильна – вул. Енергетична. Тут уже провели фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття, влаштували підсилення основи проїзної частини щебеново-піщаною сумішшю. Наразі триває влаштування нижнього шару асфальтного покриття дороги. Громадський транспорт на цій ділянці курсує без обмежень.

Також на вул. Промисловій (від вул. Дениса Лукіяновича в напрямку розворотного кільця електротранспорту) проводиться нарощення горловин колодязів інженерних мереж та демонтаж бордюрів.

Продовжується влаштування бордюрів на ділянці від вул. Білецької у напрямку до вул. Замкової та перекладання фігурних елементів мощення на Театральному майдані.

Окрім того, на завершальному етапі роботи з прокладання водопроводу на вул. Василя Костянтина Острозького – вулиці Андрея Шептицького до вулиці Медової.