На кількох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття

Сьогодні, 17 липня у Тернополі продовжуються роботи з поточного ремонту дорожнього покриття вулиць та відновлення дворів.  Ці роботи спрямовані на поліпшення інфраструктури міста та створення комфортніших умов для мешканців.

Зокрема, на вул. Промисловій здійснюються роботи з влаштування траншеї, труб та колодязів дощової каналізації, а також засипка траншеї піском.

Триває поточний ремонт дорожнього полотна на вулицях: Камінна, Юліана Опільського, Богдана Хмельницького, Князя Василя Костянтина Острозького, Андрея Шептицького, Йозефа Перля, Білогірській та Торговиці. Тут працівники підрядної організації готують ремонтні карти (фреза мала), після чого на цих ділянках буде влаштовано новий шар асфальтобетонного покриття.

Проводиться влаштування щебеневої основи проїзної частини та бордюрів на ділянці від вул. Білецької в напрямку вул. Замкової. Також перемощують плитку на Театральному майдані.

Сьогодні підрядники також проводжують ремонтні роботи у двох дворах за адресами:

  • вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 29 – влаштування бордюрів;
  • проїзд бульв. Данила Галицького (від ж/б на просп. Степана Бандери, 92 до просп. Степана Бандери) – влаштування корита, бордюрів та піщано-щебеневої основи проїзду.

Додамо, нещодавно у місті завершили роботи з пониження ще чотирьох ділянок перед пішохідними переходами за адресами: вул. Торговиця, 7 (в районі автовокзалу); вул. Торговиця, 38-37; вул. Володимира Лучаковського (примикання до вул. Бережанської); в районі будинку №47 на вул. Бережанській.