У Тернополі тривають роботи з пониження тротуарів на вул. Володимира Лучаковського та вул. Бережанській

У Тернополі продовжуються роботи з пониження тротуарів перед пішохідними переходами в рамках Концепції зі створення безбар’єрного середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення «Тернопіль – місто без бар’єрів».

Наразі підрядна організація виконує пониження ділянок перед пішохідними переходами за двома адресами:  вул. Бережанська (в районі будинку №47) та вул. Володимира Лучаковського (примикання до вул. Бережанська). На цих ділянках проводиться влаштування піщано-щебеневої основи тротуару та демонтаж бордюрів. Метою робіт є забезпечення зручності і безпеки для пішоходів, особливо для осіб з інвалідністю, літніх людей та батьків з дитячими візками.

Реконструкція інженерних мереж триває на вулиці В’ячеслава Чорновола, де ведуться роботи з влаштування траншеї, труб, засипання траншеї піском та влаштування колодязів та дощеприймальних решіток.

Окрім того, продовжується відновлення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів за адресами: вул. Олени Теліги, 9, вул. Новий Світ, 93-95, вул. Тараса Протасевича, 10-А, та бульв. Данила Галицького,3А.

Нагадаємо, роботи з заміни аварійної ділянки дощової каналізації тривають на вул. Промисловій (від фабрики меблів «Нова» та до кільця на перехресті вул. Текстильна – просп. Злуки).