Міський голова Сергій Надал зустрівся з матерями-героїнями та вручив їм сертифікати на отримання квартири

Напередодні свята Дня матері міський голова Сергій Надал зустрівся з матерями-героїнями та вручив їм сертифікати на квартири та цінні подарунки.

Сергій Надал привітав зі святом та подякував усім українським матерям за любов і неоціненний внесок у виховання захисників незалежної України. 

«Вітаємо з прийдешнім святом Дня Матері. У нашому житті завжди була, є та буде найголовнішою мама. Напевно, у всіх нас змалечку є свій особистий неповторний образ матері, матері, яка завжди пробачить, зрозуміє, любить та допоможе. Навіть є така приказка «Мама може замінити будь-кого, та ніхто не може замінити маму», – зазначає Сергій Надал. –  Велика вдячність усім нашим матерям за безцінний дар життя, за виховання, любов, турботу, за те, що в будь-яку хвилину ви разом зі своїми дітьми. Щиро бажаю здоров’я вам та вашим сім’ям. Нехай наші діти зростають в мирній країні».

Так, відповідно до Указу Президента України за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку, почесне звання «Мати-героїня» присвоєно матерям Тернопільської громади:

  • Гайдаш Марії Миколаївні, матері п’яти дітей;
  • Чміль Людмилі Володимирівні, матері п’яти дітей;
  • Коробій Любов Михайлівні, матері семи дітей;
  • Тарасюк Наталі Іванівні, матері шести дітей.

Міський голова Сергій Надал вручив сертифікати на отримання квартири двом матерям-героїням –  Коробій Любов Михайлівні та Тарасюк Наталі Іванівні та цінні подарунки, зокрема, роботи-пилососи тернополянкам, що отримали почесне звання «Мати-героїня».