Роботи над створенням реабілітаційного центру у Тернополі на вул. Чумацька тривають

У соціальних мережах поширюється неправдивий допис про реабілітаційний центр, який має відкритися на вул. Чумацька, 2  у Тернополі. Офіційно зазначаємо, що роботи над створенням цього центру – тривають, а приміщення ні кому не передане ні в оренду, ні в іншу форми користування.

Проєктно-кошторисна документація на облаштування центру реабілітації у новозбудованому приміщенні була розроблена у 2023 році. Через систему електронних закупівель «Prozorro» цього року обрано підрядну організацію, яка буде виконувати роботи з капітального ремонту даного приміщення.

Станом на сьогодні, проектною організацією проводиться корегування  проекту з урахуванням нових будівельних норм та особливих умов, яких потребуватимуть військовослужбовці та люди з обмеженими фізичними можливостями. Після чого буде отримано декларацію про   початок виконання будівельних робіт.

Новий оздоровчо-реабілітаційний центр з басейном у Тернополі буде працювати на вул. Чумацькій, 2. У реабілітаційному центрі буде функціонувати басейн, зали фізичної терапії, кабінет ерготерапії, кабінети психологів та психотерапевтів, кабінети арттерапії та палати денного перебування, а реабілітаційну допомогу зможуть отримувати як військовослужбовці, так і мешканці міста.