Тернопільська міська рада передала для захисників окремої механізованої бригади 22 квадрокоптери Mavic

Тернопільська міська рада для потреб військовослужбовців окремої механізованої бригади (сухопутні війська) передала додаткове розвідувальне обладнання.

На звернення військових, міський голова Сергій Надал в рамках програми громади «Обороноздатність» передав для захисників 22 квадрокоптери Mavic на загальну суму 2 126 000 грн. З них, це –  п’ять квадрокоптерів DJI Mavic 3Т та 17 квадрокоптерів DJI Mavic 3.

«Бойові квадрокоптери та дрони-розвідники – це те обладнання, за яким найчастіше звертаються військові. Маємо можливість передати чергову партію обладнання для захисників військової частини, яка героїчно воює на передовій. Сподіваємось, вони допоможуть більше та ефективніше працювати, берегти життя наших хлопців і нищити окупантів. Нехай допомагає вам і наближає перемогу. Дякуємо усім, хто долучається до такої підтримки», – зазначає міський голова Сергій Надал.

До слова, цими днями Тернопіль передав ще п’ять портативних зарядних станцій для захисників на передову.

Додамо, переглянути усю допомогу, яку Тернопільська міська рада надає Збройним силам України, можна у Реєстрі переданої допомоги у розділі «Е-сервіси».