Тернопіль передав ще п’ять портативних зарядних станцій для захисників на передову

9 квітня з метою посилення обороноздатності військових формувань Тернопільської громади для потреб захисників передали зарядні станції.

Це обладнання міська рада закупила в рамках програми Тернопільської громади «Обороноздатність» та на звернення захисників. Зокрема, передано п’ять портативних зарядних станцій загальною вартістю 202 812, 60 грн.

«Зарядні станції – одне з тих обладнань, яке також має попит у військових. Тому за запитом командира для однієї з тернопільських частин, які сьогодні на передовій нищать окупантів та звільняють нашу землю, передаємо ці зарядні станції, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Дякуємо платникам податків, які справно сплачують податки до бюджету, чим дають можливість купляти та передавати необхідну для військових техніку. Дякуємо нашим мужнім захисникам, бажаємо щоб ця техніка допомагала ще ефективніше працювати та нищити окупантів».

Нагадаємо, у Тернополі діє Реєстр переданої допомоги від Тернопільської міської ради Збройним силам України, ознайомитись з яким можна у розділі «Е-сервіси».