Десять тернопільських захисників отримають грошову допомогу на лікування та реабілітацію

На засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги на лікування та реабілітацію тернопільських захисників. Відповідно до рішення, таку допомогу у розмірі по 10 000 гривень отримають десять військовослужбовців Тернопільської міської територіальної громади.

Нагадаємо, що одноразову грошову допомогу у сумі 10 000 грн на лікування (реабілітацію) зможуть отримати тернопільські військовослужбовці, які беруть чи брали участь у бойових діях, забезпеченні здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, та при цьому отримали поранення внаслідок контузії, травми або каліцтва після 1 січня 2024 року. 

Для отримання одноразової грошової допомоги військовослужбовці повинні звернутись у відділ звернень (вул. Листопадова, 6) із заявою на ім’я міського голови та надати відповідні документи:

· копія паспорта громадянина України (заявника);

· копія реєстраційного номера облікової картки платника податків заявника;

· реквізити рахунку військовослужбовця, відкритого в банківській установі;

· копія довідки по обставини травми (поранення, контузії, каліцтва), видана військовою частиною;

· копія військового квитка з відміткою про мобілізацію для осіб зареєстрованих на території Тернопільської громади після прийняття рішення виконавчого комітету від 27.12.2023 №1768;

· копія дійсної довідки внутрішньо переміщеної особи, яка видана управлінням соціальної політики Тернопільської міської ради (подають внутрішньо переміщені особи).