З Тернополя для потреб захисників третьої штурмової бригади передали рефрижератор

Тернопільська міська рада продовжує підтримувати та надавати допомогу нашим захисникам, що на фронті відстоюють кордони Української держави та відбивають атаки окупантів.

9 лютого для потреб військовослужбовців третьої штурмової бригади передали обладнання, а саме – автомобіль-рефрижератор, а також пальне. Кошти на придбання техніки збирали тернопільські освітяни, зокрема, керівники шкіл та садочків, вчителі, вихователі, школярі та батьки.

«Два роки поспіль від початку повномасштабного вторгнення наші освітяни не втомлюються. Щодня дитячі садки та школи плетуть сітки, шиють амуніцію, проводять різноманітні аукціони й конкурси, збирають кошти та постійно передають все необхідне для Збройних сил України, – розповідає Сергій Надал. – Сьогодні хочу подякувати керівникам шкіл та садочків, батькам, які долучились. Завдяки вашим спільним зусиллям вдалось придбати рефрижератор, який поїде напряму в одну із військових частин і  буде допомагати нашим військовим».

Військові подякували місту та міському голові за постійну підтримку та допомогу, яка надається бригаді, а також вручили іменні подяки та розписану гільзу на згадку.

До слова, також цього тижня для військових передали 40 комплектів захисного обмундирування, п’ять екранів, дві зарядні станції та 120 FPV дронів. Ознайомитись з інформацією, як місто допомагає ЗСУ можна у Реєстрі переданої допомоги у розділі «Е-сервіси».