Ще 174 військовослужбовців з Тернополя отримають виплати по 10 000 гривень

24 січня на засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення про надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям.

Відтак, ще 174 тернопільських військовослужбовців отримають одноразову грошову допомогу (по 10 000 кожному) на забезпечення спорядженням та технічними засобами на загальну суму 1 740 000 грн. Загалом виплати вже отримають 330 військовослужбовців.

Рішення про виплати приймаються почергово по мірі надходження заяв.

Нагадаємо, що пройом заяв на одноразову грошову допомогу у розмірі 10 000 грн. від тернопільських військовослужбовців можна подати впродовж року.

Прийом документів здійснюється у відділі звернень Тернопільської міської ради за адресою м.Тернопіль, вул. Листопадова, 6 (1 поверх) у робочі дні.

Необхідні документи:

- заява (бланк надається у відділі звернень);

- копія паспорта особи, яка бере безпосередню участь у захисті країни;

- копія реєстраційного номера облікової картки платника податків особи, яка бере участь у захисті країни;

- копія документа про безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони України відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України) видана військовою частиною Міністерства оборони України, Міністерством внутрішніх справ України, Національною гвардією України та іншими утвореними відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів, видана не пізніше одного місяця до дня звернення;

- реквізити рахунку особи, яка бере безпосередню участь  у захисті країни, та на яку будуть перераховані кошти.