За кошти міського бюджету придбали квадрокоптер та автомобіль для потреб поліцейських Тернопільської громади

8 грудня на території Тернопільського міського відділу поліції Головного управління Національної поліції відбулося освячення автомобіля та техніки, яку придбали для потреб поліцейських нашої громади за кошти з міського бюджету.

«У рамках Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади з міського бюджету виділено кошти для потреб Головного управління Національної поліції у Тернопільській області. За ці кошти придбали автомобіль марки Рено та квадрокоптер марки DJІ Maviс 3, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Придбане авто буде використовуватись поліцейськими у нашій громаді для реагування на надзвичайні ситуації. Квадрокоптер  буде передано спецпідрозділу, що на передовій виконує заходи з оборони нашої країни. Нехай це обладнання служить і допомагає нашим захисникам у боротьбі та рятує їм життя».

Міський голова додає, загалом з початку року з міського бюджету на Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову ТМТГ виділили понад 150 млн грн.

До слова, в рамках виконання Програми обороноздатності щотижня на баланс військових частин, що створені на базі Тернопільської громади, передаються квадрокоптери, тепловізори, генератори, запчастини, комп’ютерна техніка та інші необхідні речі, про потребу в яких звертаються командири частин.

Нагадаємо, у Тернополі діє Реєстр переданої допомоги від Тернопільської міської ради Збройним силам України, ознайомитись з яким можна у розділі «Е-сервіси».