Тернопільська громада отримала ще одну вантажівку, два потужних генератори та засоби реабілітації від шведських партнерів

Нещодавно Тернопільська громада отримала чергову гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів. Цього разу допомогла надійшла від громади міста-побратима Роннебю (Швеція).

«Вчергове від партнерів з шведського Роннебю отримали гуманітарну допомогу для нашої громади. Цього разу це –  вантажний автомобіль марки Volvo. Це не перше авто, яке ми отримали від наших шведських друзів. Вантажівка буде передана для однієї з військових частин міста, – розповідає начальник управління соціальної політики міської ради Віталій Хоркавий. – Окрім автомобіля, надійшло ще два потужних генератори, які будуть забезпечувати живлення на одному з підприємств критичної інфраструктури Тернополя. Отримали додатково засоби індивідуальної гігієни, засоби реабілітації для людей з інвалідністю, спеціалізовані ліжка з матрацами. Щиро дякуємо нашому місту-побратиму Роннебю та його команді, яка працює на підтримку України та нашої громади».

Нагадаємо, на початку листопада Тернопіль отримав вантажний автомобіль, медикаменти та генератори від партнерського міста Ронеббю (Швеція).