На сесії міської ради додатково виділили ще понад 22 млн грн на потреби військових формувань Тернопільської громади

20 листопада на позачерговому засіданні сесії міської ради депутати внесли зміни до Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік.

Згідно з рішенням, на потреби військових формувань Тернопільської громади додатково виділили ще 22,2 млн грн.

За ці кошти для захисників буде придбано техніку, запчастини, квадрокоптери, обладнання та комплектуючі до них, а також пристрої автономного живлення та інші необхідні речі.

Загалом з початку року на Програму забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільської  громади виділили понад 150 млн грн.

Нагадаємо, нещодавно міська рада передала для захисників ще 12 квадрокоптерів, генератор та автозапчастини на суму понад 3,4 млн грн. На початку листопада передано на баланс чотирьох військових частин приціли тепловізійні та технічне обладнання. Раніше передали два тепловізійні приціли та монокуляр на суму 1 215 200 грн.

До слова, у Тернополі діє Реєстр переданої допомоги від Тернопільської міської ради Збройним силам України, ознайомитись з яким можна у розділі «Е-сервіси».