Тернопільська міська рада передала на баланс чотирьох військових частин приціли тепловізійні та технічне обладнання

1 листопада на засіданні виконавчого комітету міської ради прийнято рішення про безоплатну передачу на баланс матеріальних цінностей чотирьом військовим частинам, що створені на базі Тернополя. Рішення прийнято з метою забезпечення належної експлуатації та утримання у відповідному стані матеріальних цінностей.

На запити командирів військових частин, Тернопільська міська рада закупила та передала товаро-матеріальні цінності на загальну суму 1 149 389,5 грн, зокрема:

  • домкрати гідравлічні – 10 шт на суму 14163,75 грн;
  • два приціли тепловізійні Archer TSA-9/75 – на загальну вартість 960 000 грн;
  • акумуляторні пили, шуруповерти, дроти зварювальні, кабелі, саморізи – на загальну вартість 17 292,55 грн;
  • гайковерти, компресори, домкрати пневматичні, антифриз, помпи води, фільтри масла, фільтри палива, фільтри повітря, клеми акумуляторні, гільзи, кільця поршневі, комплект вкладишів, болти головки, комплекти ГРМ, однофазне твердотільне реле –  на загальну вартість 157 933,25 грн.

Нагадаємо, на запити командирів військових частин Тернопільська міська рада регулярно закуповує та передає необхідну техніку й обладнання.

До слова, нещодавно захисникам Тернополя передали два тепловізійні приціли та монокуляр на суму 1 215 200 грн. Раніше передано квадрокоптери, портативні радіостанції, планшети та інше суму понад 4 млн грн.