Тернопільська міська рада підтримує першочергове фінансування потреб ЗСУ

У Тернополі, як і в інших містах країни, тривають акції на підтримку захисників «ЗСУ у першу чергу». Тернопільська міська рада підтримує вимоги першочергового фінансування Збройних сил України та продовжує надавати допомогу нашим захисникам із бюджету громади Тернополя.

Зокрема, у п’ятницю, 3 листопада, відбулася сесія Тернопільської міської ради, під час якої на потреби військових додатково спрямовано понад 25 500 000 грн. на фінансування «Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік».

Окрім того, Тернопільська міська рада регулярно на звернення командирів закупляє та передає необхідне обладнання, інструменти, техніку захисниками та перераховує кошти на рахунки військових частин. Зокрема, на рахунки військових частин міська рада перерахувала понад 41 млн грн., а також придбала та передала необхідне обладнання на суму понад 46 млн грн грн.  Окрім того, місто надає підтримку родинам захисників у місті та підтримує поранених захисників.

Додатково інформуємо, що цього тижня міська рада передала військовим частинам запчастини для автомобілів на суму понад 1 149 389 грн, а також нещодавно передала два тепловізійні приціли та монокуляр на суму 1 215 200 грн, квадрокоптери, портативні радіостанції, планшети та інше на суму понад 4 млн грн.