Міський голова Сергій Надал вчергове відвідав військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у медичних закладах Тернополя  

Міський голова Сергій Надал вчергове відвідав поранених військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у медичних закладах нашого міста.

Сергій Надал поспілкувався з пораненими захисниками та побажав якнайшвидшого одужання. Також передав для захисників пакунки з речами першої необхідності та смаколиками.

«Відвідав сьогодні захисників, які проходять реабілітацію у нашому місті. Від усього серця дякуємо вам за службу, за мужність та героїзм! Нехай Господь Бог оберігає вас та дарує міцного здоров’я. Ми ніколи не забудемо про ваші подвиги, – зазначає міський голова. – Велика вдячність також тернопільським медикам за те, що повертаєте силу, рятуєте та лікуєте воїнів. Низький уклін вам за кропітку працю. Слава кожному медику! Слава усім захисникам».

Нагадаємо, в рамках програми "Здоров'я громади" з міського бюджету міста додатково спрямовано 847 200 грн. на надання стаціонарної допомоги військовим, видано безкоштовних рецептів на суму 398 700 грн. Також 3000 грн щомісячно отримуватимуть тернопільські військовослужбовці, які мають інвалідність І чи II груп внаслідок війни.