На просп. Степана Бандери, 92 у Тернополі відновили прибудинкову територію

Сприятлива осіння погода дозволяє працівникам підрядних організацій продовжувати ремонтні роботи на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та тротуарах.

Цими днями завершились роботи з відновлення прибудинкової території на просп. Степана Бандери, 92 у Тернополі.

Під час традиційного ранкового об’їзду міста міський голова Сергій Надал оглянув стан виконання робіт на цьому об’єкті. За вказаною адресою відновили покриття проїзної й пішохідної частин, а також влаштували екопаркувальний майданчик на прохання мешканців двору.

Працівники підрядної організації попередньо провели роботи з демонтажу старих бордюрів та зношеного асфальтобетонного покриття. Влаштували нові бордюри, бетонування відмостки та сходів, піщано-щебеневу основу проїзду та тротуару. Вкладено тротуари фігурними елементами мощення з тактильною плиткою та пониженими бордюрами. Проїзну частину також вклали плиткою.

До слова, ремонти на прибудинкових територіях ще тривають за адресами: вул. Галицька, 35; вул. Новий Світ, 93; бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3); просп. Злуки, 13; вул. Василя Симоненка, 2; вул. Василя Симоненка, 5.