Міська рада передала на баланс військових частин Тернополя обладнання ще на понад 1,1 млн грн

З метою посилення обороноздатності військових формувань на території Тернопільської громади, на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про безоплатну передачу з балансу міської ради на баланс трьох військових частин та одного добровольчого формування матеріальних цінностей.

Так, враховуючи відповідні звернення військових частин, Тернопільською міською радою закуплені та передані на засіданні виконавчого комітету товаро-матеріальні цінності на загальну суму 1 148 432 грн.

Зокрема, спрямовано таке обладнання:

  • два набори саперні ДЗМ-1 на загальну суму – 18 144 грн;
  • товарно-матеріальні цінності (манжети, муфти, диски, вкладиші, напівкільця, заглушки, поршнекомплекти, насос, фільтри паливні, пас) на суму – 101 800 грн;
  • сумки-аптечки (36 шт.) на загальну вартість ­– 7 488 грн;
  • п’ять квадрокоптерів загальною вартістю – 1 021 000 грн.

Нагадаємо, що на запити командирів військових частин Тернопільська міська рада регулярно закуповує та передає необхідну техніку та обладнання.

До слова, нещодавно виконавчий комітет передав на баланс тернопільських військових частин необхідне обладнання на понад мільйон гривень, а також ще комп'ютерну техніку (монітори, підставки, кабелі та ноутбук) на загальну суму 35 880 грн.