На умовах співфінансування відремонтують вул. Бродівська-Едварда Ґріґа та тротуар на вул. Чумацькій, 14 без залучення бюджетних коштів

З метою впорядкування території та безпечного проїзду у Тернополі на умовах співфінансування відремонтують вул. Бродівська-Едварда Ґріґа. Відповідне рішення було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Так, виконком погодив управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради укладення договору з метою виконання поточного ремонту вулиці Бродівська-Едварда Ґріґа на умовах співфінансування: 40% від загальної вартості ремонтних робіт фінансують ініціативні суб'єкти господарювання, 60% –  міська рада.

Окрім того, виконавчий комітет також прийняв рішення про надання дозволу на виконання робіт з ремонту об’єкта благоустрою, а саме: влаштування тротуару на вул. Чумацькій, 14 у Тернополі без залучення бюджетних коштів.

Тут облаштують безпечну та комфортну пішохідну зону, що межує із безкоштовним міським паркувальним майданчиком. При облаштуванні пішохідної зони будуть використані легкі конструкції із перфорованого металевого листа та опори з габіонів.