За вихідні робоча група перевірила 139 укриттів у Тернополі

У Тернополі продовжує працювати робоча група, яка перевіряє об’єкти фонду захисних споруд цивільного захисту Тернопільської міської територіальної громади - укриття. За вихідні було проведено перевірку 139 укриттів.

Зокрема, 121 укриття готове до використання. Інші, які закриті, або до яких є зауваження, будуть перевірені повторно і за результатами обстеження будуть прийматися відповідні заходи. 

Відтак, робоча група 03 червня провела перевірку 72 об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, з них готовими до використання є 67 об’єктів, щодо 5-ти є зауваження . 

А 04 червня було проведено перевірку 67 об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, з них готовими до використання є 54 об’єкти.

Нагадаємо, що робоча група, яка перевіряє укриття, створена на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді. У її склад входять представники управління надзвичайних ситуацій, управління житлово-комунального господарства, Тернопільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області, Тернопільського районного управління Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.