За кошти Шкільного громадського бюджету школа №14 придбала новий спортивний інвентар

Відтак, у Тернопільській школі №14 ім. Богдана Лепкого з’явився новий спортивний інвентар для учнів. Автори проєкту Дмитро Козак та Олександр Ярош запропонували оновити та доповнити предмети, які використовують як на уроках фізкультури у їхній школі, так і під час дозвілля учнів школи.

В рамках реалізації цього проекту придбано: баскетбольний м'яч Nike KD, тенісні столи, волейбольний м'яч Mikasa, ракетки для настільного тенісу, футбольні м'ячі, ракетки для бадмінтону, лавочки для спортзалу, гімнастичні обручі та скакалки.

Нагадаємо, що у Шкільному громадському бюджеті 2022 взяли участь 32 школи (30 з яких з м. Тернополя та дві з с. Кобзарівка і с. Чернихів нашої громади). Загалом учні подали 120-ть проєктів, серед яких перемогу здобули 37 ініціатив. А на реалізацію проектів-переможців кожна школа отримала понад 58 тис. грн.

Довідка. «Шкільний громадський бюджет» - це частина Громадського бюджету Тернополя та інструмент громадської участі, що надає можливість учням покращити навчальний процес та позашкільний час у своїй школі. Проводився конкурс учнівських ініціатив у Тернопільській громаді вдруге.