Сергій Надал вручив сертифікат на квартиру багатодітній сім’ї тернополян

Цими вихідними у тернопільського парку ім. Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи з нагоди міжнародного свята – Дня Матері.

Міський голова Сергій Надал привітав зі святом та подякував усім українським матерям за любов і неоціненний внесок у виховання захисників незалежної України. 

«У цей день усі українці з особливими почуттями дякують нашим найдорожчим матерям за дар життя, за любов, розуміння і терпіння, за щоденну працю, виховання синів і дочок патріотами рідного краю. Вклоняємось матерям наших захисників та захисниць, українських Героїв, які боронять українську землю від московського агресора. Ви дали життя Героям, які зупинили навалу рашистів й новий геноцид української нації, – зазначає Сергій Надал. – Шановні матері загиблих Героїв, розуміємо, що ніколи не висохнуть сльози й не загояться рани на серці матерів, чиїх дітей забрала війна. Але знайте, ваші сини та дочки навічно вписали свої імена в історію України. На їх прикладі будуть виховуватися прийдешні покоління захисників України».

Під час свята також міський голова вручив сертифікат на отримання трикімнатної квартири багатодітній матері – Капічовській Людмилі Альфредівній.