Напередодні Великодня до наших захисників на передову вирушила «Допомога армії від Тернополя»

11 квітня на передову вирушили водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя», аби до Великодня доставити пакунки та необхідні речі для наших захисників. Цього разу – за маршрутом у напрямку Харківської, Донецької та Запорізької областей.

«Черговий вантаж їде на позиції, де воюють наші тернополяни. Захисники зможуть отримати передачі від своїх рідних. Загалом волонтери зібрали близько 400 посилок та додатково укомплектували речами, за якими звертались військові. Довантажили авто формою, взуттям, продуктами, тактичним спорядженням, засобами гігієни, спальними мішками, інструментами та іншим необхідним, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Хай це допомагає воювати нашим захисникам та якомога швидше виганяти окупанта з нашої країни. Бажаємо волонтерам спокійної дороги».

Окрім адресних посилок, на передову відправили авто, яке придбали військові з волонтерами, а депутати Тернопільської міської ради його повністю відремонтували.

Також бійці, які воюють у цих напрямках, зможуть отримати безкоштовно стоматологічну допомогу. Мобільна стоматологія разом з медиками-добровольцями вирушила у понеділок, 10 квітня, щоб швидше дістатись до військових. Стоматологи уже проводять лікування хворих й працюватимуть на різних ділянках, де воюють тернополяни.

Це вже восьма поїздка лікарів та мобільного стоматологічного кабінету на бойові позиції наших військових. Загалом з початку роботи мобільного кабінету вдалось надати стоматологічну допомогу 622 захисникам.