Тернопільська міська рада для військовослужбовців ЗСУ передала квадрокоптер Mavic

Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Тернопіль залишається надійним тилом для наших військовослужбовців, надаючи необхідну допомогу.

Сьогодні, 15 березня, для однієї із військових частин, яка створена на базі Тернополя, на передову відправляється військове обладнання, а саме сучасний дрон DJI Mavic 2 Enterprise Advanced. Його придбали в рамках «Програми забезпечення обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону та військового призову Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік».

«Чергова допомога військовим з Тернополя відправляється на передову. Традиційно ми надаємо допомогу відповідно до запитів наших захисників. Цього разу – це дрон Mavic. На фронті таке обладнання є необхідним у виявленні ворожих позицій. Нехай воно допомагає хлопцям нищити окупантів і якомога швидше повернутись до своїх сімей живими та неушкодженими», - відзначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, цими днями волонтери з «Допомога армії від Тернополя» доставляють посилки, які передали рідні для військовослужбовців. Водночас працює і мобільна стоматологія, на бойових позиціях наших військових.