Міський голова Сергій Надал взяв участь в урочистому спецпогашенні марок «ПТН-ПНХ» до річниці повномасштабної війни

24 лютого, у день першої річниці повномасштабної війни проти України, яку розпочала росія, у Тернополі відбулося урочисте спеціальне погашення марок «ПТН-ПНХ».

В спецпогашенні марок спеціальним поштовим штемпелем «Тернопіль 46001. 24.02.2023» також взяв участь міський голова Сергій Надал.

«Сьогодні, у річницю повномасштабного вторгнення рашистів в Україну, Укрпошта водить в обіг нову марку із назвою «ПТН-ПНХ». Від сьогодні сотні тисяч марок за артескізом відомого художника Бенксі, який зображений на руїнах будівлі у Бородянці на Київщині, розлетяться по всьому світі, – розповідає Сергій Надал. – Марка доносить правду про мужність та героїзм воїнів та української нації. Українці відправили за відомою адресою так звану «другу армію світу». То ж щиро дякую «Укрпошті» за цю марку, яка буде черговим символом нашої Перемоги. Слава Україні!».

До поштового випуску представили одне із семи графіті всесвітньо відомого художника та політичного активіста Бенксі, яке створено ним анонімно в Україні у 2022 році. Графіті із дзюдоїстом, відправленим у нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у Бородянці Київської області.

Загальний тираж блоку – 1 500 000 примірників.