Частину посилок для наших захисників уже доставили волонтери центру «Допомога армії від Тернополя»

Пакунки й посилки від рідних та небайдужих тернополян уже отримують тернопільські захисники на Сумському, Харківському та Донецькому напрямках.

Окрім 60-ти адресних посилок, вантаж доукомплектували й речами, що були на гуманітарних складах і які збирали волонтери. Це – теплий одяг, зимові куртки, сухі грілки, шкарпетки, запчастини для авто, старлінки, генератори, буржуйки, продукти. Також бійці отримають спеціалізовані аптечки з необхідним переліком протизастудних, знеболювальних ліків, ряд крапель (судинозвужувальні для носа, протизапальні краплі для очей і вушні) та протиопіковий аерозоль.

Традиційно з вантажем для тернопільських військових у «гарячі» точки поїхала й мобільна стоматологія та четверо лікарів-стоматологів, завдяки яким захисники на передовій зможуть отримати безкоштовну стоматологічну допомогу.

Нагадаємо, з червня на базі управління соціальної політики (вул. Миколи Лисенка, 8-А) активно працює центр «Допомога армії від Тернополя». Водії-волонтери центру здійснюють безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців.