Понад 70 захисників отримали безкоштовну стоматологічну допомогу на передовій

Цими днями з чергової п’ятої поїздки повернулась мобільна пересувна стоматологія, яка надавала ургентну стоматологічну допомогу нашим військовослужбовцям  на фронті.

За час цієї поїздки лікарі-волонтери з міської стоматологічної поліклініки безкоштовно надали стоматологічну допомогу понад 70 військовослужбовцям.

Загалом упродовж 2022 року мобільний стоматологічний кабінет разом з лікарями-волонтерами з міської стоматологічної поліклініки здійснили чотири поїздки на передову. Так, надано стоматологічну терапевтичну та хірургічну допомогу 382 військовослужбовцям, які перебували на бойових позиціях Сумської, Донецької та Харківської областей.

Нагадаємо, мобільний кабінет обладнаний усім необхідним для того, щоб виїжджати на передову і там, у місцях дислокації наших бійців, надавати стоматологічну допомогу. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах.

До слова, втілити проєкт мобільної стоматології на колесах допомогла місцева фірма «Галіт», яка займається виробництвом стоматологічного устаткування.