Для тернополян та гостей нашого міста на просп. Злуки, 45 працює цілодобовий пункт обігріву

У Тернополі триває робота з розгортання нових пунктів обігріву, де тернополяни та гості нашого міста зможуть скористатись електроенергією, інтернетом та зігрітись.

Цими днями міський голова Сергій Надал перевірив стан готовності стаціонарного пункту незламності «Тепле місто», що розгорнутий на базі Центру дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка на просп. Злуки, 45. Ця локація для громадян працює цілодобово.

 «У Тернополі зараз працює 16 пунктів обігріву. Окрім того, визначено працівників міської ради, які будуть там чергувати. До допомоги також долучаться волонтери. У всіх центрах можна зігрітись, випити гарячого чаю, є доступ до електрики, можна зарядити телефон чи інші гаджети, – зазначає Сергій Надал. –  Щодня плануємо розгортати нові такі пункти. Частина з них буде працювати цілодобово, частина – в режимі робочого дня».

З переліком доступних пунктів обігріву можна ознайомитись за посиланням.  Також для зручності ці локації нанесені на інтерактивній карті, що у розділі «Е-сервіси».