24 листопада у Тернополі відновлено подачу холодної води, теплоносія та рух тролейбусів

У зв'язку з масованими ракетними ударами по території України та відсутністю електропостачання, у Тернополі 23 листопада було тимчасово припинено подачу холодної води та централізованого теплопостачання.

ВОДА

Ще вчора, 23 листопада, о 21.00 год.  було відновлено роботу усіх об'єктів  каналізації. Також відновлено роботу водопровідних насосних станцій. Сьогодні зранку мешканцям центральної частини міста подавалася вода з пониженим тиском.

Проте станом на 10.00 ранку 24 листопада холодна вода подається усім мешканцям міста у повному обсязі.

Нагадуємо,  що для потреб мешканців діють по місту колонки-качалки. Працюють також бювети на вул. Юності, на бульварі Данила Галицького та на бульварі Куліша (вода на цьому бюветі буде придатна лише для технічного використання).

ОПАЛЕННЯ

Станом на 10.00 год. 24 листопада працюють усі великі котельні, що забезпечують подачу теплоносія практично в усі мікрорайони міста. Наразі ще тимчасово можуть не працювати декілька малих паливних котелень, адже їхня робота залежить від подачі електропостачання за вказаною адресою.

Щодо будинків, де встановлені ІТП, то тепломережі проводять перепідключення систем опалення будинків на подачу напряму теплоносія від котельні. . Наразі відповідні роботи виконано близько у 200 будинках. Після стабілізації до робочих параметрів теплоносія ця система почне працювати (орієнтовно впродовж доби). Ще у 28-ми будинках вказані роботи продовжуються. 

ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

Як повідомляють у ВАТ «Тернопільобленерго», графік погодинних вимкнень споживачів не діє. Це означає, що поки що енергетики не можуть повідомити споживачам точну годину вимкнення та період на який вимикають електропостачання.

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ

Сьогодні практично усі заклади освіти Тернополя продовжили свою планову роботу.

ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

Щодо громадського транспорту, то сьогодні тролейбуси виїхали на лінії відповідно до графіків руху.