Спеціалізована снігоочисна техніка працює на вулицях Тернополя

Вночі з 16 на 17 листопада у Тернополі випали перші опади у вигляді мокрого снігу. З метою належного утримання вулично-дорожньої мережі на вулиці міста виїхала снігоочисна техніка.

П’ять одиниць працювали у центральній частині міста та мікрорайоні Новий Світ, масивах «Сонячний» і «Східний», Промисловому районі і районі Старого Парку, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади. Роботи там здійснює підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

За належне зимове утримання мікрорайону «Дружба» відповідає ТМШРБ «Міськшляхрембуд». Тут проводиться механізоване посипання піскорозкидачами проїзних частин.

За прибирання дворів та міжквартальних проїздів відповідальні управителі житлового фонду в місті (ЖЕКи та ОСББ). Який саме ЖЕК чи ОСББ відповідальний за зимове утримання того чи іншого двору або проїзду у Тернополі, дізнатися можна, переглянувши Інтерактивну карту прибирання міста у зимовий період.

Фото з адресами, де неналежно прибирають сніг, мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 1481.

Просимо власників приватного транспорту не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу.

Звертаємо увагу, що автомобілі, які припарковані без порушень Правил дорожнього руху, але перешкоджають роботі спецтехніки, буде переміщено у дозволене місце, а ті транспортні засоби, які припарковані з порушенням Правил паркування, можуть бути евакуйовані інспекторами з паркування та переміщені на арештмайданчик.