У випадку відсутності електроенергії у Тернополі не працюватимуть садочки та школи, а замість тролейбусів курсуватимуть автобуси

У зв’язку з масованими ракетними ударами по території України та відсутністю електропостачання, у Тернополі тимчасово припинено централізовану подачу води, подачу гарячого водопостачання та централізованого опалення, спостерігаються перебої з мобільним зв’язком. У випадку невідновлення електропостачання працівники тепломереж, у аварійному режимі, будуть запускати окремі котельні.

Вода

Оскільки відсутнє централізоване водопостачання, то для потреб мешканців діють по місту колонки-качалки. Карта з колонками-качалками доступна за посилання  

Працюватимуть також завтра бювети на вул. Юності, на бульварі Данила Галицького та на бульварі Куліша (вода на цьому бюветі буде придатна лише для технічного використання).  Працюватиме також доставка води машинами КП «Тернопільводоканал» (про графіки таких поставок повідомимо згодом).

Садки/школи

Звертаємося до батьків, що за умови, якщо електропостачання не відновляь до ранку, 16 листопада, у Тернополі садочки та школи не працюватимуть.

Система оповіщення

Через відсутність електроенергії не працює система оповіщення про повітряну тривогу. Закликаємо мешканців орієнтуватися на сповіщення у вайбері чи телеграмі, а також на додаток «Повітряна тривога».

Громадський транспорт

Щодо громадського транспорту, то замість тролейбусів на маршрути вийдуть автобуси.

  • Замість тролейбусів №11 працюватимуть великовмістимі автобуси МАN. Буде максимально можливо збільшена кількість транспорту на інших автобусних маршрутах. Деталі щодо заміни курсування громадського транспорту оновлюються.