Цього тижня у різних мікрорайонах тривали поточні ремонти на дорогах та об’єктах житлового фонду Тернополя

Враховуючи сприятливі погодні умови, у Тернополі продовжуються поточні ремонти на дорогах та об’єктах житлового фонду міста.

Триває благоустрій зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків №9, 10, 12, 14, 20. Впродовж тижня за вказаною адресою здійснювалося влаштування бетонних закладин під опори освітлення, траншеї та  кабелю для камер  відеоспостереження .

На вул. Львівській ведуться роботи з відновлення пішохідної зони . Працівники підрядної організації влаштовують щебеневу основу. Водночас на вул. Микулинецькій заплановано вкладання асфальтобетонного покриття.

З метою ліквідації підтоплень тривають роботи на ділянці вул. Соломії Крушельницької – парк Тараса Шевченка. На цій ділянці проводиться влаштування піщано-щебеневої основи, бетонування стін та днища колектора.

Роботи з відновлення покриття проводяться у дворах за адресами: пров. Цегельний 1-Д, вул. Михайла Вербицького, 12, міжквартальному проїзді на просп. Злуки, 31 – вул. Мирона Тарнавського, 1.